Falken banden

Informatie > bandenmerken

falken logo

Falken banden

De bandenfabrikant Falken is van Japanse origine en levert kwaliteitsbanden met oog voor design en uitstraling. Falken is een A-merk in Japan en Amerika met een juiste prijs-kwaliteit verhouding. De banden zijn allround en Falken meet zich met haar concurrenten in het A-segment. Niet alleen staan design, vormgeving en uitstraling voorop, maar zijn veiligheid, brandstofefficientie en geringe geluidsproductie uiterst belangrijke aspecten bij de ontwikkeling van haar banden.

falken auto

 Assortiment Falken banden

De nieuwe Falken HS449 is meegenomen in de winterbanden test 2012 van Autobild en komt op een 5e plek, waarbij er gekeken werd naar remvermogen en veiligheid. De HS449 presteert uitstekend bij nat, glad en besneeuwd wegdek. De nieuwste Falken winterband is uitstekend voor de Nederlandse winters, die vaak gekenmerkt worden door een nat wegdek en ijzel. De HS449 scoort meer dan uitstekend op het onderdeel 'remweg op nat wegdek'. 

Naast deze uitstekende winterband, produceert Falken onder andere de volgende modellen: Falken Azensis RT 615, Falken Espia EPZ, Falken Eurowinter, Falken FK 06 G, Falken FK 451, Falken FK Radial AT en Falken Landair AT.

De banden van Falken zijn geschikt voor elke velg.

Falken banden online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze aan banden. Op de homepage www.velgenland.nl bij "AUTOBANDEN" maakt u de volgende keuze:

1. Winterbandenfalken band

2. Zomerbanden

3. All seasons banden

4. Runflat banden

Vervolgens filtert u op:

1. Maat

2. Aantal

3. Snelheidsindex

4. Voertuig
 

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle banden, inclusief Falken, die passen op uw auto. De goedkoopste banden worden als eerste weergegeven. Als u verder bladert vindt u onze topmodellen.

KIES UW BAND EN BESTEL ONLINE