sportvelgen

Sportvelgen

De term Sportvelgen is in feite niets anders dan een andere naam voor Lichtmetalen velgen, autovelgen of wielen. Sportvelgen klinkt alleen wat meer sexy. Slimme autodealers of particulieren kopen veelal degelijke tweedehands auto's van mensen die heel zuinig zijn geweest op hun auto, die vaak keurig in een garage heeft gestaan met weinig kilometers op de teller en pimpen de aangekochte auto op met scherp geprijsde sportvelgen.


sportvelgen

Sportvelgen worden vaak geassocieerd met velgen voor sportauto's zoals Ferrari of een Porsche, maar sportvelgen zitten onder alle automerken.

Velgenland heeft Sportvelgen van alle bekende top- en budgetmerken in haar assortiment, zoals AEZ, Borbet, Evolution maar ook ons eigen merk Drag Racing sportvelgen. Hier vind je een complete lijst met alle door velgenland gevoerde velgenmerken.

Lichtmetalen autovelgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.

KIES UW VELG EN BESTEL ONLINE