Toyo banden

Informatie > bandenmerken

Toyo logo

Toyo banden

Het Japanse bedrijf Toyo Tires, met het hoofdkantoor in Osaka, is in 1945 opgericht en is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige high performance autobanden. Sinds 30 jaar is het bedrijf actief in Europa en heeft sinds 2005 haar Europese hoofdkantoor in Duitsland. Toyo Tires biedt een breed assortiment banden aan voor personenwagens, bestelwagens, 4x4-SUV, Off road wagens en de autosport. Toyo Tires is één van de grotere wereldmerken op het gebied van productie en ontwerpen van banden. En van zeven van de laatste negen jaar werd Toyo Tires uitgeroepen tot het merk van keuze door de onafhankelijke bandenhandel. 

toyo auto

Assortiment Toyo banden

Toyo Tires heeft een breed productie assortiment. De Proxes T1 is één van de bekendere modellen van Toyo en wordt als uitstekend ervaren door consumenten. Naast de Proxes T1 produceert Toyo onder andere de volgende modellen: Toyo 330, Toyo 350, Toyo 600-F4, Toyo 785, Toyo DRB, Toyo E08A, Toyo H 02, Toyo J38, Toyo M125, Toyo Observe G-02 Plus, Toyo Open Country A20, Toyo Proxes 4, Toyo Proxes C1S, Toyo Proxes E10, Toyo Proxes NE, Toyo Proxes R27B en Toyo Proxes R31C.

De banden van Toyo Tires zijn geschikt voor elke velg.

Toyo banden online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze aan banden. Op de homepage www.velgenland.nl bij "AUTOBANDEN" maakt u de volgende keuze:

1. Winterbandentoyo band

2. Zomerbanden

3. All seasons banden

4. Runflat banden

Vervolgens filtert u op:

1. Maat

2. Aantal

3. Snelheidsindex

4. Voertuig
 

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle banden, inclusief Toyo, die passen op uw auto. De goedkoopste banden worden als eerste weergegeven. Als u verder bladert vindt u onze topmodellen.

KIES UW BAND EN BESTEL ONLINE