Goodyear banden

Informatie > bandenmerken

Goodyear logo

Goodyear banden

De Amerikaanse bandenproducent is in 1898 opgericht en is één van de grootste banden- en rubberproducent ter wereld. Goodyear levert autobanden in zeer veel maten en diverse types van 13 tot en met 20 inch. In 1999 is Goodyear een samenwerkingsverband aangegaan met Dunlop banden. De Goodyear Dunlop onderneming verkoopt o.a. Fulda banden en werkt nauw samen met autofabrikanten om technologieën en innovaties nog verder te verbeteren ten behoeve van veiligheid en optimale grip.

 

Goodyear onder Audi
Goodyear banden onder Audi

Assortiment Goodyear banden

Goodyear produceert banden voor elk type auto, inclusief zomer-, winter- en all seasons banden en zorgt voor optimale grip op het wegdek. Het brede assortiment bevat onder andereGoodyear eagle de volgende modellen: Goodyear Cargo, Goodyear Eagle, Goodyear Wrangler, Goodyear Vector, Goodyear Efficientgrip, Goodyear Excellence, Goodyear GT 2 en GT4, Goodyear UG Performance en Goodyear Optigrip.

Banden van Goodyear zijn geschikt voor elke velg.

Goodyear banden online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze aan banden. Op de homepage www.velgenland.nl bij "AUTOBANDEN" maakt u de volgende keuze:

1. Winterbanden

2. Zomerbanden

3. All seasons banden

4. Runflat banden

Vervolgens filtert u op:

1. MaatGoodyear band

2. Aantal

3. Snelheidsindex

4. Voertuig
 

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle banden, inclusief Goodyear die passen op uw auto. De goedkoopste banden worden als eerste weergegeven. Als u verder bladert vindt u onze topmodellen.

KIES UW BAND EN BESTEL ONLINE