Dunlop banden

Informatie > bandenmerken

Dunlop banden

Het Britse merk Dunlop is een toonaangevende fabrikant van banden voor personenwagens, sportwagens, trucks, SUV's en zogenaamde performance-auto's. Het merk Dunlop banden staat al ruim 100 jaar symbool voor succes, kennis en innovatie op het gebied van autobanden. Sir John Boyd Dunlop vond de eerste band uit die niet lek kan en gaf zijn naam aan het merk. Dunlop is uitgegroeid tot één van ‘s werelds grootste en meest gerespecteerde bandenmerken. Door de jaren heen is Dunlop altijd al een pionier geweest. Dunlop is contant op zoek naar nieuwe technologieën om haar banden de best presterende banden in alle weersomstandigheden te maken. 

Dunlop onder corvette
Dunlop band onder een Corvette

Assortiment Dunlop banden

In haar assortiment banden heeft Dunlop zomer-, winter-, all seasons en runflat banden.
Een aantal van haar modellen zijn Dunlop Direzza, Dunlop Econodrive, Dunlop Grandtrek, Dunlop SP Sport, Dunlop SP Winter, Dunlop SP, Dunlop SP 2, Dunlop SP 4 All Seasons en Dunlop Graspic.

Voor elke velg zijn er geschikte Dunlop banden. 

Dunlop banden online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze aan banden. Op de homepage www.velgenland.nl bij "AUTOBANDEN" maakt u de volgende keuze:

1. WinterbandenDunlop Econodrive

2. Zomerbanden

3. All seasons banden

4. Runflat banden

Vervolgens filtert u op:

1. Maat

2. Aantal

3. Snelheidsindex

4. Voertuig
 

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle banden, inclusief Dunlop, die passen op uw auto. De goedkoopste banden worden als eerste weergegeven. Als u verder bladert vindt u onze topmodellen.

KIES UW BAND EN BESTEL ONLINE