Chevrolet lichtmetalen velgen

Informatie > automerken

Lichtmetalen velgen voor Chevrolet                  Chevrolet logo

U heeft zojuist een nieuwe Chevrolet aangeschaft maar bent op zoek naar andere lichtmetalen velgen. Het kan natuurlijk ook zijn dat u al een tijdje Chevrolet rijdt en de velgen toe zijn aan vernieuwing. Bij Velgenland kunt u dan de gewenste lichtmetalen velgen voor uw Chevrolet (van Chevrolet Spark, Aveo, Cruze tot de Chevrolet Orlando, Captiva en zelfs de Corvette) uitzoeken. Velgenland biedt namelijk een breed assortiment aan lichtmetalen velgen aan in verschillende inchmaten.

Chevrolet Corvette

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Velgenland.

Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Chevrolet. Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%.


Chevrolet lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen


Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.

KIES UW VELG EN BESTEL ONLINE