Renault lichtmetalen velgen

Informatie > automerken

Lichtmetalen velgen voor Renault                  Renault logo

Bent u op zoek naar nieuwe velgen voor uw Renault? U kunt bij Velgenland kiezen uit een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige lichtmetalen velgen. Voor ieder type, zowel personenwagens als ook bedrijfswagens, zijn er verschillende soorten velgen verkrijgbaar in diverse inchmaten. Denk hierbij aan de Renault Scénic, Renault Mégane, Renault Clio, Renault Laguna en de Renault Espace. Binnen het bedrijfswagen segment de Renault Kangoo, Renault Trafic en de Renault Master.

 

Renault Koleos  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Velgenland. 

Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Renault. Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%.

 

 

 

 

 

 


Renault lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

 

 

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

 

 

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.

 

KIES UW VELG EN BESTEL ONLINE