Landrover lichtmetalen velgen

Informatie > automerken

Landrover logo

Lichtmetalen velgen voor Landrover

Als we het hebben over robuust en stoer, dan hebben we het over Land Rover. Niet alleen de manier van rijden, maar ook het uiterlijk sluit hier op aan. Logisch dat u bij de aanschaf van lichtmetalen velgen hier dan ook kritisch naar kijkt. Velgenland kan u bij de aanschaf van lichtmetalen velgen voor uw Land Rover verder helpen, door haar brede keuze in zowel lichtmetalen velgen als de diverse inchmaten. Velgenland heeft een ruime keuze voor diverse modellen, zoals de Land Rover Discovery, Land Rover Freelander, Range Rover 1, 2 en de Range Rover Evoque en Spert.

Landrover autoLandrover auto1

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Velgenland.

Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Landrover. Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%.

 

Landrover lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

 

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen 

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.

KIES UW VELG EN BESTEL ONLINE