Honda lichtmetalen velgen

Informatie > automerken

                        honda logo

Lichtmetalen velgen voor Honda

Heeft u zojuist een nieuwe Honda aangeschaft? En bent u op zoek naar sportieve, robuuste of juist stijlvolle velgen? Velgenland biedt een breed assortiment aan lichtmetalen velgen voor vele modellen van het automerk Honda. We hebben het hier over zowel recente als oude modellen van de Honda Accord, Honda Civic (bijvoorbeeld de Honda CRX uit 1987), Honda CRV, FRV en HRV, en ook de Honda Insight, Honda Jazz, Honda Prelude en de Honda Stream. De lichtmetalen velgen zijn verkrijgbaar in verschillende inchmaten.

Honda auto

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Velgenland.

Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Honda. Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%.

Honda lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:


1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

 

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.

KIES UW VELG EN BESTEL ONLINE