MIM lichtmetalen velgen

Informatie > velgenmerken

MIM lichtmetalen velgen

MIM Ruote Alloy Wheels is een van de toonaangevende bedrijven in Italië dat lichtmetalen velgen produceert. Het bedrijf is opgericht in 1982 en ISO TS 16949 gecertificeerd. De wielen zijn te verkrijgen in diverse inchmaten en zijn van hoogwaardige kwaliteit.
 

Assortiment MIM velgen MIM velg

MIM heeft vele verschillende modellen, die qua naam allemaal te herleiden zijn naar een plaatsnaam in Italië. De wielen hebben niet alleen een hoge kwaliteitsstandaard, maar zien er qua design ook bijzonder fraai uit. Een greep uit de diverse modellen is: MIM Alba, MIM Bologna, MIM Capri, MIM Ferrara, MIM Imperia, MIM Monza, MIM Padova, MIM Rimini, MIM Torino en MIM Venezia.

 


MIM Maratea zwart
MIM Maratea nu
€64,08

MIM lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Voor MIM velgen hebben we een aantal speciale actieprijzen. Ook kunt u op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN". Maakt u daarvoor de volgende keuze:

 

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen inclusief MIM velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.

KIES UW VELG EN BESTEL ONLINE