Dezent lichtmetalen velgen

Informatie > velgenmerken

Dezent logo

Dezent lichtmetalen velgen

Het Duitse merk Dezent produceert al jarenlang lichtmetalen velgen van hoge kwaliteit. Unieke velgen met een hoge kwaliteitsstandaard. Elke velg beschikt over een TÜV certificaat. 

Dezent Audi Q5

Assortiment Dezent velgen

De wielen van Dezent zijn te verdelen in verschillende type designs, zoals bijvoorbeeld de 'F' variant, 'T' variant, 'M' variant, 'R' variant, 'V' variant en de 'A' variant. De modellen variëren van sportief en elegant tot velgen die specifiek zijn afgestemd op de moderne SUV's van tegenwoordig. De modellen verschillen van elkaar in zowel het ontwerp als de afwerking. Voorbeelden van de Dezent velgen zijn de Dezent V Dark, Dezent RI Dark, Dezent L Silver, Dezent RB, Dezent RK en de Dezent F.

Dezent velg


Dezent lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen


Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen inclusief Dezent velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.

KIES UW VELG EN BESTEL ONLINE