stalen velgen

STALEN VELGEN

Stalen velgen zijn een populaire keuze om te monteren op winterbanden. De reden laat zich makkelijk raden. Allereerst zijn stalen velgen goedkoper dan lichtmetalen velgen, maar ze zijn ook beter bestand tegen winterse weersomstandigheden, sneeuw, hagel en regen.

stalen velg

Voor praktisch ieder automerk en autotype is er wel een originele stalen velg verkrijgbaar.  Daarnaast zijn de meeste stalen velgen geschikt voor meerdere automerken en series. In de webshop van Velgenland onder het hoofdstuk stalen velgen en winterbanden krijg je bij een zoekopdracht die stalen velgen als resultaat die ook passen op uw auto inclusief de origineel gefabriceerde stalen velg voor uw auto, maar dus ook evt. goedkopere altenatieven. Bij twijfel kunt u ook contact opnemen met verkoop van Velgenland op nummer 023-5350989

subaru stalen velgen

Subaru op stalen velgen - stalen velgen kunnen duidelijk ook heel mooi staan!

Naast nieuwe stalen velgen heeft Velgenland ook regelmatig grote partijen gebruikte stalen velgen op voorraad , maar wees er snel bij want ze zijn in het seizoen snel weg! Hieronder vindt u een link met een overzicht van gebruikte stalen velgen in combinatie met winterbanden scherp geprijsd als winterset!

OVERZICHT WINTERSETS

Een goed alternatief voor stalen velgen zijn gespoten velgen. Gespoten velgen zijn namelijk ook goed bestand tegen winterse omstandigheden en ogen een stuk beter doorgaans dan stalen velgen, maar over smaak valt niet te twisten.

OVERZICHT GESPOTEN VELGEN