online velgen

Online Velgen

Of u nu een particulier bent uit Den Helder of een garagebedrijf hebt in Maastricht bij Velgenland kunt u online praktisch alle velgenmerken in alle inchmaten online bestellen. U kunt velgen met of zonder autobanden bestellen. Ook kunnen we desgewenst tegen een kleine meerprijs de velgen en banden  voor u monteren bij Velgenland in onze garage gevestigd aan A9 onder de rook van Amsterdam, dichtbij Haarlem. In de online-velgen webshop van Velgenland kunt u niet alleen lichtmetalen velgen bestellen, maar ook stalen velgen, gespoten velgen, wielen, sportvelgen, all seasons autobanden, winterbanden en zomerbanden.

online-velgen

Hoewel Velgenland bekend staat om haar zeer lage prijzen hebben we altijd een aantal lichtmetalen velgen in de actie! Check ook onze speciale velgen outlet!

Ben je er niet zeker van waar u op moet letten bij de aanschaf van velgen klik dan hier voor meer informatie. Ook voor het kiezen van de juiste banden hebben we een speciale informatie pagina aangemaakt zodat u een juiste keuze kunt maken. Daarnaast vindt u op onze website een handige pagina als u uw bandenmaat wilt omrekenen.


Bent u er ook niet zeker van welke laadvermogen u banden minimaal nodig heeft kijk dan even op deze pagina, hier vindt u de informatie in een overzichtelijk tabel weergegeven.

Maar de juiste of nieuwe of gebruikte banden en/of nieuwe of gebruikte autovelgen bestellen is bij Velgenland eigenlijk kinderspel want wij hebben alles al voor u uitgezocht en zodanig in onze website geprogrammeerd dat u eigenlijk niet de verkeerde velg of band voor uw auto kan bestellen, Hij kan hoogstens niet helemaal naar uw smaak zijn, maar dat kan eigenlijk ook niet want u kiest de velg zelf uit en van alle velgen die wij verkopen vindt u ook een afbeelding. De meeste velgen die we in ons assortiment hebben een kwaliteits certificaat zoals de TUV certificering.

Sinds een aantal jaren kunt u tegenwoordig ook uw winterset of zomerset bij Velgenland opslaan in ons volledig gemoderniseerde magazijn.

Lichtmetalen autovelgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:

1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.

KIES UW VELG EN BESTEL ONLINE