Wanli banden

Informatie > bandenmerken

wanli logo

Wanli banden

Wanli bandenfabrikant startte met de productie van haar kwaliteitsbanden in 1986 in het plaatsje Guanzhou, China. Ruim 70% van haar banden worden geexporteerd naar het buitenland, waaronder aanlevering aan Volkswagen, Audi, Mazda, Isuzu, Renault en Nissan. Wanli is onder andere één van de labels van Deldo, een van de grootste distributeurs in Europa. De zomer-, winter- en allseasons banden van Wanli zijn geschikt voor personenwagens, bedrijfsauto's en 4x4.

Assortiment Wanli banden

De banden van Wanli zijn te onderscheiden in winter-, zomer- en vierseizoenen banden. Een aantal van de modellen zijn de Wanli S1010, Wanli S1015, Wanli S1023, Wanli S 1063, Wanli S 1083 Snowgrip, Wanli S 1086 Winter Challenge, Wanli S 1086 Winter Challenge Environ, Wanli S 1093, Wanli S 1095 en Wanli S 1097.

De banden van Wanli zijn geschikt voor elke velg

Wanli banden online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze aan banden. Op de homepage www.velgenland.nl bij "AUTOBANDEN" maakt u de volgende keuze:

1. Winterbanden

2. Zomerbanden
wanli band
3. All seasons banden

4. Runflat banden

Vervolgens filtert u op:

1. Maat

2. Aantal

3. Snelheidsindex

4. Voertuig
 

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle banden, inclusief Wanli die passen op uw auto. De goedkoopste banden worden als eerste weergegeven. Als u verder bladert vindt u onze topmodellen.

KIES UW BAND EN BESTEL ONLINE