Vredestein banden

Informatie > bandenmerken

Vredestein logo

Vredestein banden

Het bandenmerk Vredestein gaat sinds kort verder onder de naam Apollo Vredestein B.V. en is een onderdeel van Apollo Tyres Ltd uit India. Het concert bestaat al ruim honderd jaar en staat bekend om haar hoogwaardige banden onder de merknamen Apollo en Vredestein.
Jaarlijks worden ruim 6 miljoen zomer-, winter- en vierseizoenenbanden gefabriceerd. De banden van Vredestein hebben een perfecte wegligging op besneeuwd wegdek en zijn dynamisch op droog wegdek. Niet alleen zijn de banden sierlijk maar in elke band is het oog voor detail terug te zien. 

Vredestein Audi
Vredestein banden onder Audi

Assortiment Vredestein banden

Vredestein heeft een breed scala aan modellen banden. Zoals eerder vermeld typeren de banden zich met name om de perfecte wegligging op besneeuwd wegdek. Een greep uit het assortiment banden: Vredestein Comtrac, Vredestein Grip Plus, Vredestein IceTrac, Vredestein Hi-Trac, Vredestein Protrac, Vredestein Quatrac, Vredestein S80, Vredestein Snow Plus, Vredestein Snowstar en Vredestein Snowtrac.

De banden van Vredestein zijn geschikt voor elke velg.

Vredestein porsche
Vredestein banden onder Porsche

Vredestein banden online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze aan banden. Op de homepage www.velgenland.nl bij "AUTOBANDEN" maakt u de volgende keuze:

1. Winterbandenvredestein arctrac

2. Zomerbanden

3. All seasons banden

4. Runflat banden

Vervolgens filtert u op:

1. Maat

2. Aantal

3. Snelheidsindex

4. Voertuig
 

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle banden, inclusief Vredestein die passen op uw auto. De goedkoopste banden worden als eerste weergegeven. Als u verder bladert vindt u onze topmodellen.

KIES UW BAND EN BESTEL ONLINE