Semperit banden

Informatie > bandenmerken

semperit logo

Semperit banden

Semperit heeft haar roots in Oostenrijk en is sinds 1985 gefuseerd met Continental A.G. De naam van het merk Semperit is gebaseerd op het Latijn 'semper it', wat 'loopt altijd' betekent. Het bedrijf is al sinds 1850 actief en is gespecialiseerd in de productie van zomer- en winterbanden voor alle typen auto's (van compacte auto tot sportwagen). De banden hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en zijn uiterst veilig en betrouwbaar. In alle weersomstandigheden presteren de banden van Semperit optimaal, oftewel een merk dat all-round prestatiebanden levert.

semperit auto

Assortiment Semperit banden

Semperit banden zijn er voor elk type auto en in vele varianten. Een greep uit het brede arsenaal: Semperit Comfort-Life, Semperit Comfort-Life 2, Semperit Direction M 800, Semperit Direction-Sport, Semperit Hi-Grip M 529, Semperit Hi-Speed M 600, Semperit Ice-Grip 2, Semperit M 248, Semperit M 801, Semperit Master-Grip, Semperit Speed-Comfort, Semperit Speed-Grip en Semperit Speed-Grip 2.

De banden van Semperit zijn geschikt voor elke velg.

Semperit banden online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze aan banden. Op de homepage www.velgenland.nl bij "AUTOBANDEN" maakt u de volgende keuze:

1. Winterbandensemperit band

2. Zomerbanden

3. All seasons banden

4. Runflat banden

Vervolgens filtert u op:

1. Maat

2. Aantal

3. Snelheidsindex

4. Voertuig
 

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle banden, inclusief Semperit, die passen op uw auto. De goedkoopste banden worden als eerste weergegeven. Als u verder bladert vindt u onze topmodellen.

KIES UW BAND EN BESTEL ONLINE