Michelin banden

Informatie > bandenmerken

michelin logo

Michelin banden

De Franse bandenfabrikant Michelin focust zich op brandstofbesparende, duurzame en tegelijkertijd veilige banden. Michelin autobanden worden al jaren goed beoordeeld op kwaliteit en levensduur. Ook onder extreme weersomstandigheden blijven de banden betrouwbaar. Daarnaast heeft het merk de meeste titels in de Formule 1 en de 24 uur van Le Mans behaald. Onlangs heeft de ANWB een winterbandentest uitgevoerd en de grote winnaars zijn Michelin en Continental geworden. Michelin heeft met de winterband Alpin A4 een band ontwikkeld met een goede grip en een zeer hoge slijtvastheid. 

porsche michelin
Michelin banden onder Porsche 911 GTI tijdens 24u van Le Mans

Assortiment Michelin banden

Michelin heeft meer dan 3500 modellen banden uitgevonden en ontwikkelt continu door, daarbij duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel houdend. 
Een greep uit de vele modellen die de bandenproducent voert, zijn Michelin 4x4 Alpin, Michelin Diamaris, Michelin Agilis, Michelin Compact, Michelin Energy, Michelin Pilot, Michelin Primacy, Michelin Latitude, Michelin XCA, Michelin XW en Michelin X-ICE.

De banden van Michelin zijn geschikt voor elke velg.


Michelin banden online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze aan banden. Op de homepage www.velgenland.nl bij "AUTOBANDEN" maakt u de volgende keuze:

1. Winterbanden

2. Zomerbanden

3. All seasons banden

4. Runflat banden
Michelin TRX
Vervolgens filtert u op:

1. Maat

2. Aantal

3. Snelheidsindex

4. Voertuig
 

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle banden, inclusief Michelin die passen op uw auto. De goedkoopste banden worden als eerste weergegeven. Als u verder bladert vindt u onze topmodellen.

KIES UW BAND EN BESTEL ONLINE