Hankook banden

Informatie > bandenmerken

logo hankook

Hankook banden

De bandenfabrikant, Hankook, gevestigd in Seoul (Zuid Korea), is tegenwoordig één van de acht grootste fabrikanten met een productie van circa 70 miljoen banden. De banden staan bekend om hun duurzaamheid en uitermate goede wegligging op zowel droog, nat als besneeuwd wegdek. Het bedrijf levert niet alleen aan de plaatselijke merken, Hyundai, Kia en Daewoo, maar ook aan de gerenommeerde mondiale merken, Mercedes, GM, Volkswagen en Chrysler

porsche hankook
Hankook banden onder Porsche

Assortiment Hankook banden

Hankook produceert banden voor personenwagens, SUV's, bedrijfswagens in het lichte segment, vrachtwagens en bussen en racebanden. Een aantal van de modellen die Hankook produceert zijn: Hankook Centum, Hankook Dynamic, Hankook Dynapro, Hankook Ice Bear, Hankook Optimo en Hankook Radial.

De banden van Hankook zijn geschikt voor elke velg.

Hankook banden online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze aan banden. Op de homepage www.velgenland.nl bij "AUTOBANDEN" maakt u de volgende keuze:

1. Winterbandenhankook band

2. Zomerbanden

3. All seasons banden

4. Runflat banden

Vervolgens filtert u op:

1. Maat

2. Aantal

3. Snelheidsindex

4. Voertuig
 

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle banden, inclusief Hankook die passen op uw auto. De goedkoopste banden worden als eerste weergegeven. Als u verder bladert vindt u onze topmodellen.

KIES UW BAND EN BESTEL ONLINE