Continental banden

Informatie > bandenmerken

continental logo

Continental banden

Continental Banden Groep B.V. is een onderdeel van Pon. Continental importeert en distribueert banden van de merken Continental, Uniroyal, Semperit, Gislaved en Mabor. Eén op de vier in Europa geproduceerde auto's rijden op Continental banden. Goede banden onder een auto zijn van essentieel belang. De banden bepalen namelijk de grip op het wegdek tijdens alle weersomstandigheden. De speerpunten van Continental zijn innovatie en veiligheid. De banden van Continental staan bekend om hun kwaliteit en komen als beste uit de zomer- en winterbandentest van de ANWB. 

bentley conti
Continental banden onder Bentley

Assortiment Continental banden

De banden van Continental zijn onder te verdelen in verschillende modelgroepen. De meest voorkomende zijn de ContiWinterContact, ContiPremiumContact, ContiSportContact, ContiEcoContact, ContiCrossContact, Conti 4x4 Contact, ContiComfortContact, ContiVikingContact, ContiPremierContact, ContiIceContact, ContiProContact en de Vanco Four Season.

Voor alle velgen zijn er geschikte Continental banden.
Lees ook het volgende artikel over RunFlat Winterbanden. 

Continental banden online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze aan banden. Op de homepage www.velgenland.nl bij "AUTOBANDEN" maakt u de volgende keuze:

1. WinterbandenContiSportContact

2. Zomerbanden

3. All seasons banden

4. Runflat banden

Vervolgens filtert u op:

1. Maat

2. Aantal

3. Snelheidsindex

4. Voertuig
 

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle banden, inclusief Continental, die passen op uw auto. De goedkoopste banden worden als eerste weergegeven. Als u verder bladert vindt u onze topmodellen.

KIES UW BAND EN BESTEL ONLINE