Bridgestone banden

Informatie > bandenmerken


Bridgestone logo

Bridgestone banden

Bridgestone produceert hoogwaardige banden in diverse segmenten, zoals personenwagenbanden, 4x4 banden, bestelwagenbanden, motorbanden, vrachtwagenbanden, busbanden, off road banden, landbouwbanden en runflat banden. Het bedrijf Bridgestone is in 1931 officieel opgericht. Bridgestone Corporation heeft haar hoofdkantoor in Tokyo. De banden van Bridgestone staan garant voor kwaliteit door hun passie voor het beste op technologisch gebied. De banden zijn ontworpen om de uitdagingen van de moderne wegen het hoofd te bieden in welke weersomstandigheden dan ook. De banden van Bridgestone zijn duurzaam, zorgen voor comfortabel rijdgedrag en leveren goede prestaties. Kortom Bridgestone banden heeft voor u altijd banden die voldoen aan uw behoeften!

Bridgestone blizzak
Bridgestone Blizzak Winterband

Assortiment Bridgestone banden

Bridgestone banden levert banden voor elk type auto. Een greep uit het brede assortiment Bridgestone banden is de Bridgestone B250, Bridgestone B330, Bridgestone Dueler, Bridgestone Duravis, Bridgestone Ecopia, Bridgestone Expedia, Bridgestone Potenza, Bridgestone Turanza, Bridgestone S001, Bridgestone EP25 en Blizzak. 

Voor ieder wiel is er een geschikte Bridgestone band!                                                                  

Bridgestone banden online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze aan banden. Op de homepage www.velgenland.nl bij "AUTOBANDEN" maakt u de volgende keuze:

1. WinterbandenBridgestone Turanza

2. Zomerbanden

3. All seasons banden

4. Runflat banden

Vervolgens filtert u op:

1. Maat

2. Aantal

3. Snelheidsindex

4. Voertuig
 

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle banden, inclusief Bridgestone, die passen op uw auto. De goedkoopste banden worden als eerste weergegeven. Als u verder bladert vindt u onze topmodellen.

KIES UW BAND EN BESTEL ONLINE