bridgestone autobanden almere

Informatie > bandenmerken

Bridgestone autobanden Almere

Bridgestone autobanden Haarlem

Bridgestone is een Japans bandenmerk opgericht in 1931 door Shojiro Ishibashi. De betekenins van het woord bridgestone is Ishibashi hetgeen 'stenen brug' betekent.

Bridgestone autobanden HaarlemBridgestone produceert hoogwaardige autobanden in diverse segmenten, zoals personenwagenbanden, 4x4 banden, bestelwagenbanden, motorbanden, vrachtwagenbanden, busbanden, off road banden, landbouwbanden en runflat banden. Het bedrijf Bridgestone Corporation heeft haar hoofdkantoor in Tokyo. De banden van Bridgestone staan garant voor kwaliteit door hun passie voor het beste op technologisch gebied. De banden zijn ontworpen om de uitdagingen van de moderne wegen het hoofd te bieden in welke weersomstandigheden dan ook. De banden van Bridgestone zijn duurzaam, zorgen voor comfortabel rijdgedrag en leveren goede prestaties. Kortom Bridgestone banden heeft voor u altijd banden die voldoen aan uw behoeften!

Nieuwe en gebruikte Bridgestone autobanden bij Velgenland!

Velgenland heeft een ruim assortiment aan Bridgestone banden, zowel nieuw als gebruikt. Een greep uit het brede assortiment Bridgestone banden is de Bridgestone B250, Bridgestone B330, Bridgestone Dueler, Bridgestone Duravis, Bridgestone Ecopia, Bridgestone Expedia, Bridgestone Potenza, Bridgestone Turanza, Bridgestone S001, Bridgestone EP25 en Blizzak.

Voor ieder wiel is er een geschikte Bridgestone band!

Bezorging en Montage mogelijk in Almere!

Bridgestone autobanden online bestellen.

Bij velgenland heeft u een ruime keuze aan banden. Op onze Banden pagina kunt u zelf filteren op het merk Bridgestone en uw geschikte banden kiezen.