Citroen lichtmetalen velgen

Informatie > automerken

Citroen logo

Lichtmetalen velgen voor Citroen

Uw Citroen C1 een stoer karakter geven? Of bent u op zoek naar velgen die uw Citroen DS3 eer aan doen? Velgenland biedt een breed arsenaal aan lichtmetalen velgen voor uw Citroen in diverse inchmaten. Denk hierbij aan lichtmetalen velgen voor de Citroen C1, C3, C4 tot de C8 of de DS3, DS4 en DS8 in het personenwagen segment. Maar ook voor de bedrijfswagen modellen, zoals de Citroen Nemo, Citroen BerlingoCitroen Jumpy en de Citroen Jumper, heeft Velgenland een ruime keuze aan fraaie lichtmetalen velgen.

Citroen DS4

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Velgenland.

Citroen C4

Nadat u uw keuze voor een velg heeft gemaakt heeft u nu een legio aan keuzes voor geschikte autobanden voor uw Citroen. Standaard worden de lichtmetalen velgen geleverd met gebruikte banden met een minimaal profiel van 60%.

Citroen lichtmetalen velgen online bestellen

Bij velgenland heeft u een ruime keuze uit lichtmetalen velgen. Op de homepage www.velgenland.nl bij " VELGEN ZOEKEN" maakt u de volgende keuze:


1. Automerk

2. Model / Autotype

3. Gewenste maat/inch velgen

 

Vervolgens krijgt u een overzicht te zien van alle velgen die passen op uw auto. De goedkoopste velgen worden als eerste weergegeven, als u verder bladert vindt u onze topmodellen.

KIES UW VELG EN BESTEL ONLINE